Yoga

Holdbeskrivelser:

1 time Blid Hatha Yoga. Henvender sig til alle der gerne prøve yoga på en skånsom måde, velegnet til seniorer. Generelt er Hatha yoga skånsomt for kroppen, men nogle øvelser kan virke meget udfordrende eventuelt på grund af manglende styrke, smidighed eller balance. Blid yoga introducere dig til yoga på en nænsom måde og vil hovedsageligt have fokus på justering af kropsholdning, pranayama (vejrtræknings øvelser) og asanas (stillinger) der fokuserer på at give dig mere energi, øge smidighed, balance og at smøre leddene. Sættet vil over tid modvirke stivhed og vil gøre din krop bedre i stand til at håndtere en hårdere grad af fysisk træning. Holdets varighed er kortere end de andre yogahold og er for alle.

Tid og sted: Reeslev skoles aula, torsdagen  start 6. sept. kl. 17.45-18.45. Pris: 700 kr.

1,5 times Hatha Yoga. 1,5 timers holdet egner sig både til begyndere, let øvede og øvede. De forskellige øvelser i Hatha yoga er de samme for en begynder såvel som en øvet, det der ændrer sig er individets forhold til de forskellige øvelser. Dette hold fokuserer på de essentielle øvelser fundet i klassisk Hatha yoga; justering af kropsholdning, pranayama (vejrtræknings øvelser), de grundlæggende asanas (stillinger) og afspænding, samt få variationer af asanas alt efter hvad tiden tillader. Yogatræningen vil give dig øget smidighed styrke og balance, give bedre udnyttelse af lungefunktion, bedre kropsholdning, samt en række andre fordele.

Tid og sted: Reeslev skoles aula,om tirsdagen  start 4. sept. kl. 18.00-19.30. Pris: 1000 kr.

2 timer Hatha Yoga. 2 timers holdet egner sig både til begyndere, let øvede og øvede. De forskellige øvelser i Hatha yoga er de samme for en begynder såvel som en øvet, det der ændrer sig er individets forhold til de forskellige øvelser. Dette hold har et bredere fokus og kommer både rundt om de essentielle øvelser fundet i klassisk Hatha yoga; Justering af kropsholdning, pranayama (vejrtræknings øvelser), de grundlæggende asanas (stillinger) og afspænding. Holdet har dog væsentlig bedre tid til variationer af asanas og bedre tid til fordybelse i afspændingen. Holdet henvender sig til dig der gerne vil have lidt ekstra ud af din yogatræning. Yogatræningen vil give dig øget smidighed styrke og balance, give bedre udnyttelse af lungefunktion, bedre kropsholdning, samt en række andre fordele.

Tid og sted: Reeslev skoles aula,om torsdagen start 6. sept. kl. 19.00-21.00.  Pris: 1300 kr

Sted: Reerslev Skole

Henvendelse:jm @ miljoe-logistik.dk

Instruktør: Rune Skougaard

 

Betaling: Nordea reg.nr. 2417   kontonr. 5496 818 085 eller Mobile pay nr. 84172