Svømning

For at blive indmeldt i svømmeafdelingen benyttes følgende link: Indmeld

 

Familiesvømning: Program for 2018/2019

Start: lørdag d. 1. september

Fløng Svømmehal

Kontakt: svoemning@reerslevif.dk

Frands tlf. 2923 3387

Familiesvømning lørdag morgen mellem kl. 8.10 og 10.30 er for hele familien. Mens børnene undervises, hygger resten af familien sig med morgenmad, leg eller motion i poolen. Det giver en god og hyggelig start på weekenden for hele familien.

 

Børn begyndere

Børnene lærer at bevæge sig frit i vandet samt blive fortrolige med det våde element. Undervisningen er primært leg. Lørdag kl. 8.10 til 8.45 (Hold 1).

 

Børn let øvede 1 (De der godt kan).

Her er introduktion til svømmearterne, primært crawl og rygcrawl. På hold 2 samler vi dem, der stadig har brug for en del støtte. Lørdag kl. 8.45 til 9.20 (Hold 2)

 

Børn øvede 2 (6 – 8 år, de der godt kan)

Her fortsættes fokus på det våde element med introduktion til svømmearterne, primært crawl og rygcrawl. Lørdag kl. 9.20 til 10 (Hold 3)

 

Børn meget øvede

Her kommer alle fire svømmearter på programmet. Her flyttes fokus fra let til egentlig svømmetræning.  Lørdag kl. 10 til 10.30 (Hold 4)

 

Baby Svømning – varmtvandsbassin

Som hold 1, men for denne gruppe vil det foregå i varmtvandsbassinet.

Forældre deltager selv i undervisningen. Undervisningen foregår som delvis støtte til egen leg med børnene. Vi opretter formentlig 3 hold ligesom i sidste sæson. Tiderne beslutter vi, når vi kender tilslutningen. Bare mød op. Lørdag mellem kl. 8.10 og 10 (Hold 5, Hold 6 og Hold 7)

 

 

Motionssvømning (Hold 8)

Det handler bare om at motionere i vandet, svømme baner og brænde kalorier af. Her er du din egen træner. Start: Mandag 28. august kl. 19-20.

 

Deltagelse i morgenmad

Vil familien deltage i morgenmad, betales der 290 kr pr. voksen der deltager. Der betales ikke børnene, da det er indeholdt i deres kontingent. Børn kan kun deltage, hvis deres forældre er tilmeldt.

Foreningen betaler for indkøb til morgenmad. Medlemmerne skal på skift bidrage med at tilberede og rydde op.