Kampsport

For indmeldelse i Reerslevif, benyt link i højre side.

Betaling: Nordea reg.nr. 2417   kontonr. 5496 818 085 eller Mobile pay nr. 84172

Kampsport er skægt, kampsport er sejt og kampsport gi’r sved på panden. Vi lærer at forsvare os og at kaste med en angriber, vi lærer at falde rigtigt, så vi ikke slår os, og vi lærer hele tiden noget nyt. Vi øver forsvar mod slag, spark, kniv og kølle og meget andet. Det ser vildt ud… og det er det også!

Når der er gået et år, opdager man hvad man har lært og tænker: “Hov, det kunne jeg ikke og jeg troede at det var umuligt, men se, nu gør jeg det bare.”

Vores system er mest ju jitsu og selvforsvar, men indeholder også elementer fra bl.a. karate. Vi lægger vægt på, at det vi lærer ikke bare ser flot ud, men faktisk kan bruges… og at vi aldrig må bruge det for sjov: Vi lærer hvornår vi må bruge selvforsvar, og hvornår vi ikke må.

Vi øver hver tirsdag i gymnastiksalen på Reerslev skole fra kl. 18 til 19.30. Vi slutter så sent på sæsonen som overhovedet muligt, fordi vi ikke har lyst til at stoppe.

Et par gange om året har vi weekend-træning sammen med andre klubber.

Vi har deltagere i alle aldre, men for at starte skal du gå i 4. klasse. Du er altid velkommen til at komme og prøve om det er noget for dig. Du skal bare have træningsbukser og en T-shirt/bluse.

 

Tid: Hver tirsdag kl 18-19.30

Sted: Gymnastiksalen – Reerslev skole

Kontakt: kampsport@reerslevif.dk

Instruktør: Ove, tlf. 2628 9561

Kontingent: Børn/voksne: 500/650 kr